Web Analytics

Alina Gorghiu: „Nu cred că pe dl viceprimar Tofan l-ar avantaja să rămână în lumina reflectoarelor”

de | 23.12.2021 13:20 | Actualitate, Politica si Administratie

În calitate de președinte interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu a participat săptămâna trecută la prima sa întâlnire cu ziariștii din Pitești. Sub forma unei conferințe puțin ieștie din tipar, adică la o cafea informală, într-un local din Pitești. Doamna senator Gorghiu a precizat din start că e pusă pe treabă în Argeș și că lucrează deja la un nou BPJ al PNL, ”pentru că președintele care vine e normal să lucreze cu echipa lui. Formula Biroului Permanent Județean va fi îmbunătățită. Voi lucra la asta împreună cu colegii mei, nu singură. Unei părți din actualul BPJ i se vor adăuga oameni noi”.

Citește și Alina Gorghiu: “Am o opțiune pentru funcția de viceprimar al Piteștiului”

Referitor la conducerile organizațiilor municipale de la Pitești și Curtea de Argeș, noul președintele al PNL Argeș a declarat că acestea vor fi schimbate, pe motiv că președinții de aici nu mai îndeplinesc criteriul de integritate. Inevitabil, la întâlnire s-a adus în discuție și subiectul schimbării liberalului Gelu Tofan din postul de viceprimar al municipiului Pitești. Alina Gorghiu a declarat că va avea o discuție cu actualul viceprimar, pe care va încerca să-l convingă să renunțe la post, având în vedere că este cercetat într-un dosar alături de deputatul Adrian Miuțescu.

„O să am o discuție cu Gelu Tofan. Chiar cred că unii oameni de o anumită vârstă înțeleg foarte bine situația în care se află și nu cred că pe dl Tofan l-ar ajuta să rămână în lumina reflectoarelor. În plus, am o opțiune pentru funcția de viceprimar, dar momentan e privată. O voi face publică la momentul potrivit”, a subliniat președintele PNL Argeș.

Citește și Iani Popa a însoţit-o iniţiatic pe Alina Gorghiu la prima şedinţă a PNL Argeş, pe stil nou

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii