Web Analytics

Alina Gorghiu, despre atacurile social-democraților la adresa guvernării liberale: ”Le-aş recomanda tuturor să servească un ceai de muşeţel”

de | 30.11.2021 08:06 | Actualitate, Politica si Administratie

Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a comentat, luni, în cadrul unei emisiuni, atacurile reprezentanţilor PSD la adresa guvernării liberale, încă din primele zile ale noii guvernări de coaliţie, ea afirmând că le recomandă tuturor celor care merg la ministere, fie că vorbim de PNL, PSD sau UDMR să servească un ceai de muşeţel şi să răspundă cu calm. Alina Gorghiu a mai spus că prioritatea actualei coaliţii trebuie să fie certificatul verde şi bugetul pe 2022.

CITEȘTE ȘI: Nori negri imobiliari se adună deasupra Primăriei Piteşti

”Într-o notă mai relaxată, le-aş recomanda tuturor care merg la ministere, indiferent că sunt de la PNL, PSD UDMR şi sunt nervoşi sau simt nevoia să facă declaraţii contondente, să servească un ceai de muşeţel şi să răspundă cu calm. Orgoliul personal şi misiunea de a gestiona guvernarea României nu au niciun punct comun”; a spus Gorghiu.

Vicepreşedintele PNL a continuat:”În această coaliţie nu trebuie să ne iubim şi nici să ne criticăm, important este ca lucrurile să funcţioneze. Eficienţa acestei guvernări se va vedea. Nu putem evalua acum, la câteva zile, de la învestirea guvernului, dar în câteva luni această eficienţă a guvernării va trebui evaluată, şi sunt convinsă că nu vom beneficia de acele luni de miere în care lumea are răbdare cu guvernarea. A fost o situaţie complicată, avem o luptă de dus cu pandemia”, a arătat ea.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii