Web Analytics

Alina Gorghiu: „Legile educației au stat, slavă cerului, în dezbatere publică, luni de zile”

de | 6.02.2023 16:11 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat luni, despre legile educaţiei, că au stat în dezbatere publică luni de zile şi nimeni din partea PSD nu a avut ceva de obiectat până la acest moment. Contrar a ceea ce a afirmat Alina Gorghiu, proiectele legilor educației nu au fost făcute publice de către ministrul Educației, Ligia Deca.

Citește și: Pitești. Un singur bolnav Covid, internat la ATI!Pitești. Un singur bolnav Covid, internat la ATI!

„Sunt uşor mâhnită de exemplu de întâmplarea cu legile educaţiei, care au stat, slavă cerului, în dezbatere publică, luni de zile, s-au formulat zeci de mii de amendamente, s-au făcut dezbateri în fiecare judeţ şi nimeni nu a avut din partea PSD, până la acest moment, ceva de obiectat. Eu mă bucur că dânşii doresc să îmbunătăţească legea dar eu vă spun aşa, dacă un secretar de stat al unui ministru PSD s-ar opune sau ar critica public proiectul ministrului PSD sau proiectul guvernului condus de Marcel Ciolacu premier, cred că nu le-ar pica bine colegilor din PSD”, a spus Gorghiu, referitor la cazul secretarului de stat Florin Lixandru, potrivit News.ro.

Citește și: Vremea declanşează alerta! A fost activat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției!

Gorghiu a mai declarat că ”trebuie să respectăm proiectele mari şi să încercăm să le sprijinim, nu să încercăm să câştigăm mici puncte”. ”Şi noi am avut anumite observaţii pe legile educaţiei, i le-am spus doamnei Deca în Biroul Permanent, dânsa s-a angajat să facă toate discuţiile cu partidele din coaliţie, aţi văzut că a făcut dezbateri şi a ajuns la o formă cred eu bună a acestor legi, dar mi-aş dori ca pe proiecte mari ales coaliţiei să fim mai solidari, să fim mai uniţi, să ne respectăm mai mult între noi, pentru că e vorba de credibilitatea unui proiect important pentru România”, a spus ea.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *