Web Analytics
scris miercuri, 24.05.2023

Alina Gorghiu, la Vila Florica: „Să amintim mai des de munții de istorie clădiți de Brătieni, de Golești”

Liberalii aniversează 148 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, astăzi, la Vila Florica din Ștefănești. Printre cei prezenți se află Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului și al PNL Argeș, președintele PNL și premierul Nicolae Ciucă, ministrul și secretarul general al PNL Lucian Bode, membri și alți lideri din conducerea partidului, miniștri, parlamentari, primari și personalități culturale.

Alina Gorghiu, la Vila Florica: „Să amintim mai des de munții de istorie clădiți de Brătieni, de Golești”

„Se împlinesc, astăzi, 148 de ani de istorie a liberalismului românesc și n-ar trebui să fim atât de modești și ar trebui să amintim mai des de munții de istorie clădiți de liberalii de altădată, de Brătieni, de Golești, cele două familii liberale din județul Argeș care au dat României șapte premieri; cele două familii liberale care-și fac prezența simțită în tot județul Argeș”, a declarat Alina Gorghiu.

Citește și Circulație restricționată pe podul peste râul Argeș

Președinta PNL Argeș a reamintit că numele Gării din Ștefănești a fost schimbat în „Gara Ion C. Brătianu”. „Sper să reușim să redăm strălucire și Bisericii din Golești și să o repunem la locul meritat, pentru că vorbim de patrimoniu istoric de referință, nu doar al liberalilor, ci al popurului român”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *