Web Analytics
scris joi, 11.04.2024

Alina Gorghiu, la pas prin Argeş. PNL Argeş şi-a lansat candidaţii pentru primăriile Hârtieşti, Rucăr, Ciofrângeni şi Rociu

Andrei Petrian Cătălin a fost desemnat candidatul liberal la Hârtiești și Ion Pîrnuţă la Rucăr. Cele două lansări au avut loc sâmbătă, 6 aprilie.
„În Hârtiești și în Rucăr, PNL are o echipă puternică, gata să facă lucruri mari pentru comunitățile lor! Andrei Petrian Cătălin este în măsură să facă din Hârtiești o comună mai sigură, modernă, europeană. Cu Ion Pîrnuţă la primărie, avem certitudinea că vom aduce dezvoltare la Rucăr. M-a bucurat tare mult că aici va funcționa un Centru de permanență medicală. O veste cu adevărat extraordinară pentru locuitorii comunelor Dragoslavele, Dâmbovicioara și Rucăr. E mare nevoie de investiții sănătoase, de sprijinirea mediului de afaceri local, de soluții concrete la nevoile reale ale oamenilor.
Știu că amândoi vor face o echipă grozavă împreună cu Radu Perianu, candidatul liberal la președinția CJ Argeș, pentru un viitor mai bun atât pentru Hârtiești și Rucăr, cât și pentru județ. Noi toți reprezentăm o forță și dacă o vom valorifica cum trebuie, va conta foarte mult în implementatea proiectelor noastre de dezvoltare pentru Argeș”,
a declarat Alina Gorghiu, președinta PNL Arges.
Iar duminică, 7 aprilie, la Ciofrângeni, PNL Argeş a lansat candidatura doamnei Elena Sîiulescu pentru funcţia de primar al comunei. Senatorul Dănuţ Bica, prefectul Radu Perianu şi preşedinta de la Organizația Femeilor Liberale Argeș, Cristina Ghineț, alături de alţi colegi au ţinut să o susţină cu această ocazie.

Alina Gorghiu, la pas prin Argeş. PNL Argeş şi-a lansat candidaţii pentru primăriile Hârtieşti, Rucăr, Ciofrângeni şi Rociu

Deputatul Aurel Bălășoiu, candidatul PNL pentru Rociu

Săptămâna trecută a fost desemnat și candidatul PNL pentru funcția de primar de la Rociu. Deputatul Aurel Bălășoiu a intrat în cursa electorală, joi, 4 aprilie. La această lansare, Alina Gorghiu a spus „Avem ocazia să fim alături de o formulă care a știut să facă administrație”.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, la pas prin mai multe localităţi din Argeş. „Am mers din casă în casă pentru a discuta cu oamenii”

Citește și Alina Gorghiu, despre candidatul PNL pentru Primăria Mioveni: „El e pariul câştigător pentru dezvoltarea oraşului”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *