Web Analytics
scris joi, 04.04.2024

Alina Gorghiu, la pas prin mai multe localităţi din Argeş. „Am mers din casă în casă pentru a discuta cu oamenii”

Președinta PNL Argeș și ministra Justiției, Alina Gorghiu, a fost în mai multe localități din județ în patru zile, a discutat cu localnicii și a lansat noi candidați în cursa electorală.
Pe 28 martie, Alina Gorghiu, Ana-Maria Pănescu, candidata liberală la Primăria Topoloveni, și membrii PNL Topoloveni au stat de vorbă cu oamenii din oraș. „Rampe de acces pentru persoane cu dizabilități, blocuri reabilitate, locuri de parcare și locuri de joacă. Sunt câteva dintre dorințele lor. Iar într-un cuvânt: schimbare. Asta vor toți. Ana este primul pas către schimbare!”, a transmis președinta PNL Argeș.

Alina Gorghiu, la pas prin mai multe localităţi din Argeş. „Am mers din casă în casă pentru a discuta cu oamenii”

Pe 29 martie, ministra Justiției a mers din casă în casă în satul Valea Călinești din comuna Călinești, iar oamenii i-au spus că vor drumuri asfaltate și canalizare. „Gheorghe Ionuț, primar la Călinești, înseamnă schimbare. Din ’90 până acum, 90% din primarii comunei au avut probleme penale. PNL îl susține pe Gheorghe Ionuţ, un om integru pentru primărie, după ce ultimii doi primari din Călinești au fost condamnați la închisoare. Unul cu suspendare, altul cu executare. Am mers din casă în casă ca să discutăm cu oamenii. Drumuri asfaltate, canalizare, lucruri normale și necesare în comună.”, a spus Alina Gorghiu.

A urmat vizita în Ștefănești, unde „Iulian Călin este știut ca un arbitru consacrat, toată lumea îl știe ca arbitrul, dar și ca omul care va aduce investițiile de care are nevoie un oraș. Oamenii din Ștefănești ne-au spus că e nevoie de un om gospodar, să dea o față nouă acestei comunități”, a declarat președinta PNL Argeș.
Pe 30 martie, Alina Gorghiu a participat la lansarea candidaților PNL pentru primăriile Mărăcineni și Micești, alături de Siegfried Mureşan și Mara Mareş, candidați la alegerile europene, și de Radu Perianu, cadidatul PNL la Consiliul Județean Argeș. Cristian Rușanu, cu o carieră militară de 30 de ani, este candidatul PNL la Mărăcineni, iar Daniel Cristian Safta este candidatul PNL la Micești.
Iar pe 31 martie a fost la lansarea lui Ionescu Iunonis pentru Primăria Bradu. „Preot, om cu principii solide și un bun gospodar. El este soluția pentru a transforma comuna Bradu într-un model de succes. Face echipă bună cu Radu Perianu, candidatul PNL Argeș la șefia Consiliului Județean Argeș. Și vor dezvolta aici un parc industrial, prin proiectul Pitești Tech City. Acesta e doar începutul”,
a spus Alina Gorghiu.

Tot duminică, președinta PNL Argeș a fost și în Mioveni, alături de Alin Călinescu, candidatul PNL, și echipa liberalilor. Au vorbit cu oamenii din centrul orașului despre viitor și schimbări. „Am încredere că Alin va continua proiectele bune și va începe unele și mai bune. Pentru că întotdeauna e loc de mai bine, iar Alin e cel care va face asta!”, a spus Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, la Piteşti: „Educaţia juridică din şcoli trebuie să devină o prioritate”

Citește și Alina Gorghiu: Doi primari din Argeș își vor moderniza drumurile pe bani europeni!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole