Web Analytics

Alina Gorghiu a fost aleasă la scor preşedinte al PNL Argeş

de | 12.05.2022 12:42 | Actualitate, Politica si Administratie

Alina Gorghiu a câștigat alegerile pentru funcția de conducere a PNL Argeș. A ieșit învingătoare cu 319 voturi din competiția la care i-a avut drept contracandidați pe Doru Georgescu, de la Curtea de Argeș, și Constantin Zăbavă, de la Câmpulung. Doi miniștri liberali importanți au fost prezenți sâmbătă, 7 mai, la alegerile județene defășurate la Filarmonica din Pitești. Ministrul de Interne, Lucian Bode, și ministrul Energiei, Virgil Popescu, le-au declarat ziariștilor că au venit special s-o sprijine pe Alina Gorghiu, pe care o consideră cea mai bună soluție pentru viitorul liberalilor argeșeni.

”O să vedeți dinamism la PNL Argeș”

Alina Gorghiu a declarat că are planuri mari pentru Argeș și că liberalii vor veni cu soluții concrete pentru dezvoltarea județului.
”Dezvoltăm Argeșul cu măsuri liberale și cu bună colaborare între Guvernul de la București și autoritățile locale! Sunt multe de făcut! De exemplu, în domeniul turismului. Avem Transfăgărășanul, figurează în topul celor mai spectaculoase șosele montane din lume, dar este închis în mare parte din an! La Transalpina s-a găsit o soluție, aici nu. Cetatea Poienari ar putea fi un obiectiv la fel de faimos pe cât este Vlad Țepeș, cel care a construit-o, dar accesul este dificil. La Cetatea Deva funcționează o telecabină din 2005!!! Și la Râșnov este telecabină. Concluzia o trageți dumneavoastră. Vom crește, cu siguranță, în zona mediei naționale! În Argeș sunt oameni care au muncit și vor să muncească, i-am întâlnit, îi știu, mă bazez pe ei. Avem proiecte bune pentru dezvoltarea locală. Le vom susține pe toate! Vom propune soluții pentru agricultura argeșeană, pentru că Argeșul are și sud agricol, nu doar nord muntos. Susținem proiectele de infrastructură și dezvoltarea părții de nord a județului, cu tot ceea ce înseamnă economia montană! Vă promit că o să vedeți dinamism la PNL Argeș!”, a concluzionat Alina Gorghiu.

Citește și PNL Argeş, în febra alegerilor pentru noul preşedinte. Iani Popa: „Alina Gorghiu nu se teme de competiţie”

Citește și Alina Gorghiu a ieșit cu echipa PNL Argeș la Simfonia Lalelelor

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *