Alexandru, tânărul mort în accidentul din Câmpulung, condus pe ultimul drum! Zeci de motocicliști au mers în cortegiul funerar

de | 28.07.2021 09:13 | Actualitate

Alexandru Mihai, tânărul care a murit în urmă cu doar câteva zile în Câmpulung, a fost înmormântat ieri în satul natal. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost condus pe ultimul drum de zeci de apropiați, rude și prieteni, dar și pasionați de motocicleta, vehiculul care i-a adus sfârșitul.

Zeci de motocicliști s-au adunat, marți, în fața Primăriei Câmpulung, de unde au pornit spre Boteni, satul natal al lui Alexandru Stan, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Pe lângă motoare, Alexandru mai era pasionat și de mașini, fiind cunoscut ca un tânăr implicat în activitățile de off-road.

Alexandru a murit vineri seara, în timp ce se întorcea acasa de la restaurantul la care lucra. A încercat să ocoloească o gură de canal, s-a dezechilibrat și a căzut de pe motor. Încercările medicilor au fost fatale, pentru că în drum spre spital, Alexandru a decedat, la doar 30 de ani.

CITESTE SI Câmpulung. Bărbat de 30 de ani mort după ce a căzut de pe motocicletă

Acest articol este despre: accident,motociclete

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Interpelare a senatorului Dănuţ Bica despre DN 7C Transfăgărăşan
Interpelare a senatorului Dănuţ Bica despre DN 7C Transfăgărăşan

Senatorul PNL de Argeș Dănuț Bica s-a adresat ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Mihai Grindeanu, pe tema reabilitării și modernizării DN 7C Transfăgărășan: ”Din păcate, zona montană înaltă a DN 7C, cuprinsă între kilometrul 104 (Piscu Negru,...