Web Analytics

Alexandru Oprea: „Şi astăzi, uzina dă pâine la mii de oameni, or cred că asta i se datorează şi dumnealui”

de | 22.09.2022 12:25 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă de anul trecut, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.
În această ediție l-am invitat pe cel mai longeviv fotoreporter din Argeș, Alexandru Oprea. „L-am cunoscut pe domnul Stroe și ca om, și ca director. Aveam cu el un fel de… compatibilitate; ne întâlneam pe la diverse evenimente și parcă ne cunoșteam de când lumea… Știu bine ce a făcut dumnealui la uzină. Poate că, astăzi, Automobile Dacia nu mai era ce este dacă nu exista domnul Constantin Stroe. Și astăzi, această uzină dă pâine la mii de oameni, or cred că asta i se datorează și dumnealui. Dar dincolo de profesionalismul său de necontestat, avea o empatie anume pentru oamenii din jurul său. Era foarte respectuos. Prin urmare, inițiativa Jurnalului de Argeș mi se pare foarte inspirată”.

Citește și Campania ”O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Marian Năstase: „Constantin Stroe era o persoană minunată, ca prieten şi coleg”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Primarul de la Mioveni: „Campania este bună, am multe amintiri cu dl Stroe”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *