Alexandra Elena Militaru

de | 13.01.2022 12:30 | Actualitate, Home, Omul saptamanii

Alexandra Elena Militaru este polițistă la Biroul Ordine Publică din Sfântu Gheorghe, dar și voluntar SMURD în timpul liber, cu peste 40 de misiuni la activ. A devenit cunoscută în toată țara după ce Ministerul Afacerilor Interne a numit-o „Omul Zilei”, săptămâna trecută, într-o postare pe o rețea de socializare.
Tânăra are 22 de ani și este originară din comuna argeșeană Țițești. A absolvit Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni și Școala de Agenți de Poliție din Câmpina, iar acum este studentă la Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” din București. Pentru că își dedică timpul celor care au nevoie de ajutor, Jurnalul de Argeș o desemnează pe Alexandra Elena Militaru – Omul Săptămânii.

Citește și Argeşeanca poliţist şi voluntar SMURD: „Un astfel de curs de prim ajutor ar trebui să fie introdus în programa şcolară”

Acest articol este despre: alexandra elena militaru,smurd,voluntariat

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...