Web Analytics

Alegerile la PSD Argeş, amânate pentru începutul lui martie

de | 19.01.2023 13:30 | Actualitate, Culise, Home

Anunțate pentru începutul lunii februarie, alegerile la organizația județeană a PSD s-au amânat pentru începutul lunii martie, foarte probabil pe data de 4. Nu vă grăbiți să trageți concluzii, că nu vor fi surprize și nici sânge pe pereți! În mare, jocurile sunt făcute și conducerea partidului va fi asigurată de aceeași formulă: Ion Mînzînă – președinte, Cristian Gentea – președinte executiv și Simona Bucura Oprescu – secretar executiv.

Amânarea are și o explicație: nu s-a încheiat calendarul cu alegerile la unele organizații comunale și municipale, Pitești și Câmpulung, de exemplu. Apoi, au fost în perioada asta și dezbaterile pe buget în care sunt implicați primarii PSD. Politic vorbind, la Pitești nu va fi nicio surpriză la alegeri, iar la Câmpulung se va veni cu o nouă echipă, cu multe nume proaspete, având în vedere că miza este uriașă. PSD vrea să câștige Primăria Câmpulung în 2024, iar pentru asta va trebui să vină cu un candidat care s-o urce pe pereți pe primărița Elena Lasconi.
Să vedem cine va fi alesul/aleasa s-o înfrunte pe Lasconi, altfel nu ne întoim că municipiul Câmpulung va deveni Afganistanul politic al alegerilor din 2024.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Ion Mînzînă, după anunțul OMV că nu va plăti taxa de solidaritate în țara noastră: “România lucrului bine făcut…PRAF”

Citește și Ion Mînzînă, după doi ani la şefia CJ: „În Argeş am investit în toate domeniile importante”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *