Web Analytics

Alegeri la Rociu şi Aninoasa. PSD a bătut din nou alianţa PNL-USR PLUS

de | 1.07.2021 15:08 | Actualitate, Politica si Administratie

# Deputatul Simona Bucura-Oprescu: „Candidații noștri sunt oameni buni și vor fi primari competenți pentru localitățile lor”

Luni, 28 iunie, a avut loc o nouă conferință de presă a PSD Argeș, aceasta fiind susținută de către deputații Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al organizației județene, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea – coordonatori ai campaniei electorale de la Rociu și Aninoasa în cadrul alegerilor locale parțiale de ieri.
„În urma alegerilor din 27 iunie, avem doi noi primari PSD: Marius Nicolae Manole, la Aninoasa, și Victor Mihai Bălășoiu, la Rociu. Rezultatele sunt foarte bune. La Aninoasa, candidatul PSD a obținut 50% din voturi, iar la Rociu – 72,87%. Candidații noștri sunt oameni buni și vor fi primari buni și competenți pentru localitățile lor. Le mulțumim tuturor cetățenilor care i-au ales pe Marius Nicolae Manole și pe Victor Mihai Bălășoiu!”, a declarat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Deputatul Remus Mihalcea: ”A fost o campanie destul de dificilă”

„A fost o campanie destul de dificilă. Pe de-o parte, au fost doar două săptămâni. Pe de alta, condițiile meteo nu au fost cele mai bune – ba foarte cald, ba ploi abundente. Mulțumesc echipei PSD Argeș, fostului primar și viceprimarului de la Aninoasa, dar și multor alți colegi pentru sprijinul pe care ni l-au acordat. Domnul Marius Manole este un om tânăr și va duce la bun sfârșit proiectele începute, dar va face și altele noi. Este primarul de care avea nevoie Aninoasa!”, a spus deputatul Remus Mihalcea.
„Rezultatele sunt rodul muncii unei echipe. La Rociu, tinerețea, aplombul și devotamentul lui Victor pentru localitatea sa l-au pus în poziția de câștigător. Viitorul îl obligă față de cei care l-au ales. Din păcate, în campanie ne-am bătut și cu autoritățile statului”, a conchis deputatul Nicolae Pavelescu.
M.S.

Citește și Ion Mînzînă: „Le mulțumesc tuturor gospodarilor din cele două localități care au votat candidații PSD la funcția de primar!”

Citește și Şercan: Modificările lui Cîmpeanu sunt cumplite. Sunt lucruri mai groaznice decât ar fi îndrăznit PSD-ul să facă vreodată

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii