Alegeri la Rociu şi Aninoasa. PSD a bătut din nou alianţa PNL-USR PLUS

de | 1.07.2021 15:08 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

# Deputatul Simona Bucura-Oprescu: „Candidații noștri sunt oameni buni și vor fi primari competenți pentru localitățile lor”

Luni, 28 iunie, a avut loc o nouă conferință de presă a PSD Argeș, aceasta fiind susținută de către deputații Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al organizației județene, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea – coordonatori ai campaniei electorale de la Rociu și Aninoasa în cadrul alegerilor locale parțiale de ieri.
„În urma alegerilor din 27 iunie, avem doi noi primari PSD: Marius Nicolae Manole, la Aninoasa, și Victor Mihai Bălășoiu, la Rociu. Rezultatele sunt foarte bune. La Aninoasa, candidatul PSD a obținut 50% din voturi, iar la Rociu – 72,87%. Candidații noștri sunt oameni buni și vor fi primari buni și competenți pentru localitățile lor. Le mulțumim tuturor cetățenilor care i-au ales pe Marius Nicolae Manole și pe Victor Mihai Bălășoiu!”, a declarat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Deputatul Remus Mihalcea: ”A fost o campanie destul de dificilă”

„A fost o campanie destul de dificilă. Pe de-o parte, au fost doar două săptămâni. Pe de alta, condițiile meteo nu au fost cele mai bune – ba foarte cald, ba ploi abundente. Mulțumesc echipei PSD Argeș, fostului primar și viceprimarului de la Aninoasa, dar și multor alți colegi pentru sprijinul pe care ni l-au acordat. Domnul Marius Manole este un om tânăr și va duce la bun sfârșit proiectele începute, dar va face și altele noi. Este primarul de care avea nevoie Aninoasa!”, a spus deputatul Remus Mihalcea.
„Rezultatele sunt rodul muncii unei echipe. La Rociu, tinerețea, aplombul și devotamentul lui Victor pentru localitatea sa l-au pus în poziția de câștigător. Viitorul îl obligă față de cei care l-au ales. Din păcate, în campanie ne-am bătut și cu autoritățile statului”, a conchis deputatul Nicolae Pavelescu.
M.S.

Citește și Ion Mînzînă: „Le mulțumesc tuturor gospodarilor din cele două localități care au votat candidații PSD la funcția de primar!”

Citește și Şercan: Modificările lui Cîmpeanu sunt cumplite. Sunt lucruri mai groaznice decât ar fi îndrăznit PSD-ul să facă vreodată

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...