Web Analytics

Alegeri COAL. Liviu Nicolae: „Prin sprijinirea activității producătorilor români se consolidează pilonii unei clase de mijloc puternice”

de | 17.03.2023 12:16 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Joi, 16 martie, a avut loc conferința de alegeri pentru stabilirea noii conduceri a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL). În prezenta premierului Nicolae Ciucă și a altor înalți demnitari, a fost confirmat în funcția de președinte COAL Remus Borza.

Citește și: În scandalul cu remorca de tir de la „Muntenia”, primarul Gentea caută soluţii

Delegația COAL Argeș a fost compusă din președintele Liviu Nicolae, vicepreședintele Alin Dumitru și secretarul general, Constantin Zaharia. Deputatul PNL Daniel Constantin a dat și el curs invitației COAL și a participat la lucrările conferinței.

La eveniment au fost prezenți, alături de președintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general al partidului, Lucian Bode, și Gheorghe Falcă,  vicepreședinte PNL și eurodeputat, antreprenori liberali, precum și alți invitați din mediul de afaceri – după cum precizează PNL Argeș într-un comunicat de presă.

Cu această ocazie felicităm noua structură de conducere națională a COAL, o echipă unită, în frunte cu domnul Remus Borza. Scopul COAL este acela de a veni în susținerea inițiativelor private, prin elaborarea  de propuneri și strategii în domeniu care să faciliteze dezvoltarea durabilă și stabilă a activităților IMM-urilor și a mediului de afaceri. Prin sprijinirea activității producătorilor români se consolidează pilonii unei clase de mijloc puternice, care va sta la baza dezvoltării economice pe plan local și național, creând astfel premisele ca România să devină un actor important în regiune. Nu în ultimul rând, vreau să îi mulțumim domnului Sebastian Buși, pentru activitatea depusă în funcția de Președinte COAL. Un om de valoare al PNL, cu un mandat caracterizat prin eficiență, eficacitate și seriozitate, care s-a concretizat prin rezultatele remarcabile obținute”, a declarat președintele COAL Argeș, Liviu Nicolae, potrivit sursei citate.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *