Web Analytics

Polițistul Aioanei a turnat tot, iar DNA a cerut amânarea aplicării pedepsei cu închisoarea

de | 20.07.2022 14:07 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Este o premieră absolută la Anticorupţia din Piteşti
O asemenea atitudine favorabilă indică faptul că fostul adjunct al poliției Mioveni a făcut mai multe denunțuri, împoriva deputatului Adrian Miuțescu, dar și a altor persoane, pentru a-și ușura situația

Lovitură de teatru marți, 19 iulie, la Tribunalul Argeș, în dosarul de corupție al fostului comandant adjunct al Poliției Mioveni, subcomisarul Marius Aioanei. Completul condus de judecătoarea Lorela Soare a luat act de solicitarea DNA Pitești, prin procurorul Simona Constantinescu, de amânare a aplicării pedepsei în cazul fostului polițist. Iar instanța a stabilit ”termen pentru deliberare, redactare și pronunțare la data de 12.09 2022”, după cum apare pe portalul Tribunalului Argeș.

Vă reamintim că Marius Aioanei făcuse deja acord de recunoaștere a vinovăției și fusese condamnat la doar un 1 an cu suspendare și doi ani de supraveghere pentru efectuarea de acte de comerț incompatibile cu statutul de polițist. E pentru prima dată în istoria DNA Pitești, când Anticorupția cere acest lucru pentru o persoană inculpată pentru corupție. Iar o asemenea atitudine favorabilă poate însemna că polițistul a făcut mai multe denunțuri pentru a-și usura situația. Iar prima persoană la care se gândește multă lume că ar fi fost denunțată este deputatul Adrian Miuțescu. Și nu doar el. Oricum, subcomisarul Aioanei scăpase ieftin, acum i se mai amână și aplicarea pedepsei cu suspendare.

Citește și „Aioanei le-a spus lui Miuţescu şi prefectului Soare că, dacă i se dă şefia Poliţiei Mioveni, în 30 de zile îl agaţă pe primarul Georgescu”

Citește și Exclusiv. Ce s-a descoperit la percheziţia informatică / Poliţistul Aioanei era sluga lui Stelică Crăciun. Mesajele de pe WhatsApp l-au deconspirat

Citește și Surse. Comisarul Aioanei ar fi făcut denunţ despre mai mulţi politicieni argeşeni


Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *