Web Analytics

Ai nevoie de o firmă de curățenie? Ana Clean Solutions este aici pentru tine!

de | 1.08.2022 18:20 | Actualitate, Home

Când cauți pe internet „servicii curatenie pitesti” sau „firma curatenie pitesti”, vei descoperi multe firme de curățenie din Pitești care își promovează serviciile în mediul online. Alege inspirat, alege un partener dedicat mediului B2B, care investește permanent în echipă, dar și în echipamentele de curățenie profesională. Suntem aici să rămânem conectați la mediul de afaceri din Pitești și nu numai.

Citește și: Primarul Cristian Gentea a fost pe șantierul de la „Zinca Golescu”. Lucrările sunt în grafic

Despre compania Ana Clean Solutions au scris numeroase publicații locale de știri și de business din Argeș. Ne place să inovăm mereu, ne dezvoltăm, acționăm responsabil cu respect față de comunitate și față de mediul înconjurător. Numărul mare de clienți cu care colaborăm pe termen lung ne recomandă pentru a iniția noi colaborări pentru preluarea operațiunilor de curățenie birouri sau orice alt tip de curățenie în Pitești.

Misiunea noastră

Scopul nostru este de a oferi servicii de curățenie profesională de cea mai bună calitate, precum și un mediu de lucru plăcut pentru clienții, partenerii și angajații noștri. Ne place să oferim calitate, competență, profesionalism și să lucrăm în echipă, păstrându-ne mereu integri.

Viziunea companiei

Investim constant în echipă și în implementarea serviciilor noastre în acord cu practicile de mediu. Țintim spre excelență și ne actualizăm constant modalitățile de lucru pentru ca partenerii și clienții noștri să aibă parte de cele mai bune servicii oferite.

Citește și: Pitești: A furat brățara unui tânăr și a fost reținut de polițiști

Ana Clean Solutions pune accent pe eficiență prin două componente de bază de care depind serviciile prestate: oamenii foarte bine pregătiți și echipamentele profesionale. Curățenia eficientă ține de un plan bine pus la punct, dar și de adaptare la orice situație, prin decizii corecte. Mai mult decât un furnizor, suntem un partener de încredere pentru clienți din o mulțime de domenii de afaceri, fiecare cu specificul său și nevoile sale aparte. Val

orificăm experiența noastră, pentru cele mai strălucite rezultate în curățenie birouri, case, apartamente și orice alte spații imobiliare în municipiul Pitești și în zonele limitrofe. Așadar…nu mai sta pe gânduri! Alege calitatea drept obicei atunci când ai nevoie de ce e mai bun!

Tel. 0731. 400. 600 / 0757. 552. 549

E-mail: office@anacleaning.ro

Web: www.anacleaning.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *