Web Analytics

Pitești: A furat brățara unui tânăr și a fost reținut de polițiști

de | 1.08.2022 17:14 | Actualitate, Home

În noaptea de 31 iulie spre 1 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și au reținut un tânăr de 17 ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 31 iulie spre 1 august a.c., în jurul orei 00:00, cel în cauză, i-ar fi sustras, folosind acte de violență, o brățară unui tânăr de 17 ani, în timp ce se aflau într-un loc public din Pitești.

Citește și Argeș: Opt incendii de vegetație uscată în week-end

Ulterior, împreună cu un bărbat de 25 de ani, din Mărăcineni, ar fi amanetat bijuteria și ar fi împărțit banii. Cei în cauză au fost depistați, la scurt timp după comiterea faptelor, de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

După administrarea probatoriului, tânărul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii