Web Analytics
scris miercuri, 15.02.2023

Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „Principalul obiectiv pentru noi e să prindem barajul”

Întrebat despre ultimele rezultate ale echipei, unele pozitive, despre confruntările cu Rapid și Craiova, dar și despre șansele de salvare de la retrogradare, Adrian Scarlatache, căpitanul de la CS Mioveni, ne-a declarat: „Am avut rezultate bune. Dacă punem și meciul cu FC Argeș, din decembrie anul trecut, putem spune că avem cinci meciuri în care nu am pierdut, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun. Puteam să câștigăm la Universitatea Cluj, dar nu știu dacă am fi meritat. La cum a decurs jocul, cred că un rezultat de egalitate este cel mai corect. Dar, una peste alta, sunt rezultate bune și se vede și în jocul echipei, care a arătat mult mai bine. Egalul cu Sepsi a fost unul mai mult decât meritat, nu meritam să pierdem în condițiile în care am jucat cu o echipă de play-off.

Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „Principalul obiectiv pentru noi e să prindem barajul”

Am avut un punct câștigat în meciul cu Sepsi, iar în meciul cu Universitatea Cluj, când ai 2-0 în deplasare, poți să spui că ai pierdut două puncte, dar nu am avut un meci foarte strălucit, chiar a fost un meci destul de slab din partea noastră. Urmează meciul de acasă cu Rapid și vreau să spun că, în general, noi acasă am jucat bine în tot campionatul; este greu să pierdem acasă. Chiar dacă Rapidul are o echipă bună, nici ei în deplasare nu au acumulat foarte multe puncte. Este un meci deschis și cred că poate să câștige orice echipă. S-au acumulat puncte în ultima perioadă, dar tot suntem la câteva puncte de următoarea clasată.

Oricum, la înjumătățirea punctelor vom fi la 3-4 puncte, deci suntem acolo cu toate echipele. Avem un program mai accesibil decât celelalte contracandidate și dacă reușim să facem puncte până la înjumătățire, să fim acolo, la 2-3 puncte de următoarea clasată, consider că avem șanse reale de salvare de la retrogradare. Dacă suntem la 2-3 puncte de următoarea clasată, urmează meciurile directe și dacă reușești să câștigi meciurile directe, te salvezi. Realistic vorbind, țintim barajul și cred că avem șanse mari să ne salvăm de retrogradare la baraj. Dar, dacă vom continua să acumulăm puncte, nu ne vom da la o parte să ne salvăm și direct. Principalul obiectiv pentru noi acum este să prindem barajul”.

Citește și Scarlatache, CS Mioveni: „Suntem în situația asta foarte grea, dar nu putem să ne pierdem speranța”

Citește și Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „S-au schimbat multe lucruri de când a venit Nicolae Dică antrenor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *