Web Analytics

Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „Nu e ok să luăm bani în noiembrie pentru luna iulie..”

de | 16.12.2022 10:45 | Actualitate, Home, Sport

Cum comentezi ultimele două rezultate ale CS Mioveni, înfrângerile cu CFR și FCSB?

– Ce să spun? În meciul cu CFR am luat gol în minutul 88, iar apoi a fost foarte greu cu FCSB. Dacă nu te antrenezi… Știți că nu ne-am antrenat 4-5 zile înainte. Nu ai cum, în aceste condiții, să faci față cu FCSB. Nu ne-am antrenat pentru că au fost acele probleme financiare pe care le știe toată lumea. Am decis să nu ne antrenăm… Nu este niciun secret. S-a văzut în teren că nu am fost ce trebuie, dar sperăm să ne revenim la meciurile celelalte.

„Avem promisiuni că se vor rezolva din restanțe și acum așteptăm”

Care este situația salariilor la CS Mioveni?

– Sunt restanțele acestea salariale. Am tras un semnal de alarmă la meciul cu FCSB, avem promisiuni că se vor rezolva din restanțe și acum așteptăm. Sperăm să se rezolve cât mai repede. Nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun, doar ce s-a văzut la televizor și ce s-a spus pe la interviuri. Adică nu este nimic extraordinar. Sunt niște restanțe, niște bani de luat, am discutat despre ele cu conducerea clubului și s-au angajat că vor plăti din ele. Cred că se vor ține de cuvânt, nu cred că nu vom primi bani de sărbători. Nu s-a întâmplat nimic, cu excepția faptului că nu ne-am antrenat atunci câteva zile și că am făcut acel protest la meciul cu FCSB. Repet, a fost foarte greu acel meci pentru că nu am fost antrenați.

De când nu ați mai primit salariile?

– Ultimul salariu luat a fost cel de pe luna iulie și care a fost încasat în luna noiembrie. Sunt deci restanțe financiare mai mult de trei luni de zile. Bani am mai luat, dar au fost decalați… Nu este ok să luăm bani în noiembrie pentru luna iulie. Sunt prea multe luni în care nu am primit bani și de aceea nu poate să fie în regulă.

Citește și Scarlatache, CS Mioveni: „Suntem în situația asta foarte grea, dar nu putem să ne pierdem speranța”

„Financiar nu este ok…”

Cum este atmosfera în rândul băieților?

– Categoric că nu este în regulă. Eu am fost accidentat și nu am jucat, dar dacă aș fi fost la interviuri aș fi spus același lucru, că nu este în regulă. De aceea s-au tras și aceste semnale de alarmă, de aceea băieții au întârziat jocul cu FCSB. Noi sperăm ca până pe 20-21 decembrie să se rezolve ceva. Avem promisiuni ferme din partea conducerii și avem încredere că se vor rezolva aceste probleme. Rămâne de văzut!

S-au făcut memorii la Federație în acest sens?

– Nu știu să vă spun. Eu, cel puțin, nu am făcut. Dacă a făcut vreun alt jucător, eu nu am de unde să știu treaba aceasta. Probabil că unii au făcut, unii nu au făcut… Cred că cei mai în măsură să vă răspundă la această întrebare sunt oamenii din conducerea clubului.

Ce mesaj are de transmis căpitanul echipei față de această situație?

– Singura soluție este să se rezolve cât mai repede problemele financiare și noi, la rândul nostru pe partea sportivă, să ieșim din situația asta pentru că nici noi nu suntem ce trebuie. Financiar nu este ok, dar și noi trebuie să încercăm să facem cât putem pentru a ieși din situația asta. Suntem pe ultimul loc, la distanță destul de mare de următoarea echipă clasată. Ne gâdim și la înjumătățirea punctelor, care consider eu că ne avantajează. Vă dați seama că mai rămân 4-5 puncte și suntem acolo în luptă.

Citește și Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „Cu siguranţă vor trebui să vină jucători pentru a avea rezultate”

„Dacă lucrurile nu se vor rezolva, majoritatea jucătorilor se gândesc să plece”

Ce planuri de viitor ai? Te gândești să pleci de la CS Mioveni?

– În momentul acesta, dacă lucrurile nu se vor rezolva și se va continua așa, nu numai eu, cred că majoritatea jucătorilor ne gândim la treaba aceasta. Dar sper să se rezolve în această lună cu restanțele, iar apoi, în iarnă, vor veni banii de la televiziuni. Din acești bani ni s-a promis câte ceva în ianuarie anul viitor. Înseamnă că lucrurile cât de cât s-ar mai rezolva. Bineînțeles că, dacă nu se vor rezolva problemele financiare, vă dați seama că fiecare se gândește la ce e mai bine pentru el. Nu pot să spun acum dacă m-am gândit să plec sau să nu plec, dar timpul va decide. Asta depinde de fiecare jucător…

Citește și CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1. Oltenii urcă pe locul patru în clasamentul Ligii 1

„Pe noi ne interesează mai mult campionatul decât Cupa României”

În campionat lucrurile nu stau bine, dar iată că CS Mioveni s-a calificat în Cupa României…

– Pe noi ne interesează mai mult campionatul decât Cupa României. În Cupă este un bonus că suntem acolo, dar până la urmă salvarea de la retrogradare este mai importantă. În Cupă, dacă reușești să mai treci de fazele acestea eliminatorii, cu atât mai bine, dar, până la urmă, campionatul este cel mai important. Dacă noi nu reușim în campionat să facem mult mai mult, va fi greu și pentru noi și pentru conducere să ne plătească. Trebuie să venim și noi cu ceva, să începem să strângem câteva puncte.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *