Web Analytics
scris joi, 29.12.2022

Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „Nu am primit încă salariile restante, avem promisiuni că vom primi o parte din bani”

Având în vedere că fotbaliștii de la CS Mioveni și-au primit ultimele salarii pe luna iulie, l-am întrebat pe căpitanul Adrian Scarlatache care este situația în această privință. Fotbalistul ne-a declarat: ”Nu am primit încă salariile restante, dar avem promisiuni că vom primi o parte din bani. Sper să ne dea ceva bani, acum nu știu să vă spun mai multe detalii. Să vedem ce o să se întâmple… Sper să ne plătească… Nu cred că nu o să ne plătească în acest an. Oricum, acum nu mai putem face nimic, toată lumea este în vacanță… Și dacă vrei să faci ceva, nimeni nu mai lucrează… Mă refer la Sărbători. Așteptăm și sperăm că se vor ține de cuvânt. Vom vedea la începutul lunii ianuarie ce vom face. Încă nu s-a stabilit nici programul echipei în anul ce vine… Atunci vom lua o decizie, dacă nu vom fi plătiți. Mă gândesc! Nu știu! Dar nu cred că se va ajunge până acolo…”.

Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „Nu am primit încă salariile restante, avem promisiuni că vom primi o parte din bani”

Citește și Scarlatache, CS Mioveni: „Suntem în situația asta foarte grea, dar nu putem să ne pierdem speranța”

Citește și Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „Nu e ok să luăm bani în noiembrie pentru luna iulie..”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *