Web Analytics

ADRIAN MIUȚESCU: “NEVOILE PRIMARILOR ARGEȘENI SUNT FOARTE MARI. TREBUIE DEMARAT PNDL 3”

de | 17.07.2021 09:49 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a declarat la Antena3 Pitești că lucrările de infrastructură pe care și le doresc primarii argeșeni sunt foarte costisitoare. Acestea nu vor putea fi acoperite prin rectificare bugetară, putând fi rezolvate doar prin demararea PNDL 3. De altfel, liderul PNL, Ludovic Orban, susține demararea unui Program Național de Dezvoltare Locală în valoare de 40 miliarde lei.
“Nevoile primarilor argeșeni sunt foarte mari. De exemplu, chiar azi am vorbit cu primarul din comuna Mioarele, care are o problemă gravă legată de alimentarea cu apă. Trebuie să se lege la rețeaua societății Edilul din Câmpulung, lucrare care costă 2,1 milioane lei. Toate localitățile solicită bani la rectificarea bugetară. Va trebui să găsim soluții urgent.
Cred că trebuie demarat PNDL 3, prin care să se aloce o sumă importantă de bani pentru nevoile localităților din țară. Președintele PNL, dl Ludovic Orban, a propus ca prin PNDL 3 să se aloce 40 miliarde lei pentru a se rezolva lucrări de infrastructură locală, lucrări de canalizare, alimentare cu apă și alimentare cu gaze. Cam astea sunt principalele dorințe ale primarilor din Argeș și din țară”, a spus Adrian Miuțescu într-o intervenție telefonică la postul local de televiziune Antena 3 Pitești.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii