Web Analytics

Adrian Miuțescu: „Echipa mea vrea binele județului, al dvs, al copiilor și părinților noștri”

de | 15.07.2021 09:37 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, candidează pentru un nou mandat de lider al filialei la Comitetul de coordonare județean de pe 24 iulie. Acesta a declarat, la Antena 3 Pitești, că echipa sa își dorește să dezvolte județul, prin crearea de noi locuri de muncă, recupererea instituțiilor pierdute de-a lungul timpului, din cauza guvernărilor de stânga și creșterea veniturilor argeșenilor.
“Vreau să le transmit colegilor mei, din Partidul Național Liberal, argeșenilor, să aibă încredere în echipa mea și în mine, pentru că vrem binele Argeșului. Vrem binele dvs, al copiilor noștri, al părinților noștri. Trebuie, o dată pentru totdeauna, să ne rupem de trecut și să avem încredere în viitorul județului Argeș.
Voi candida, de asemenea, în echipa lui Ludovic Orban, pentru Biroul Executiv al Partidului Național Liberal, din care fac parte și acum. Trebuie să reușim ca toate instituțiile să fie redate Argeșului. Ce se va întâmpla în următorii 20 de ani în Argeș, datorită dezvoltării economice, va trebui să se simtă și în buzunarele argeșenilor.
Vă dau un singur exemplu: când am fost cu Ludovic Orban pe șantierul tronsonului de autostradă Pitești-Curtea de Argeș, șeful de șantier mi-a spus că vor fi angajați 1500 de oameni. Toate aceste proiecte de infrastructură vor crea locuri de muncă. Eu și echipa mea ne dorim dezvoltarea județului Argeș”- a declarat la Antena 3 Pitești Adrian Miuțescu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii