Web Analytics

Adrian Miuţescu: „Consider că PNL poate continua guvernarea alături de partenerii din USR PLUS şi UDMR”

de | 9.09.2021 13:24 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, susține că orice colaborare parlamentară cu PSD este una toxică și că partidele parlamentare de dreapta și grupul minorităților naționale trebuie să colaboreze în continuare, în cadrul coaliției, pentru continuarea guvernării.
„Ieșirea din actuala criză politică trebuie să se realizeze cât mai repede, pentru ca eforturile noastre, ale parlamentarilor, dar și cele ale Guvernului să se îndrepte către rezolvarea problemelor românilor și îndeplinirea promisiunilor pe care le-am făcut în campania electorală. În acest moment, singura soluție pentru o guvernare performantă, în interesul cetățenilor, este continuarea coaliției de dreapta. Consider că PNL poate continua guvernarea alături de partenerii din USR PLUS și UDMR.

Citește și Adrian Miuţescu: „Din Argeş vom participa la Congresul PNL cu 103 delegaţi”

Colaborarea dintre aceste forțe politice trebuie însă să fie bazată pe respect reciproc, respectarea angajamentelor și a programului de guvernare. Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a dovedit și în trecut că este un om echilibrat, deschis dialogului, capabil să negocieze în interesul țării. Mai mult, s-a dovedit a fi un partener politic de încredere, care își respectă înțelegerile și cuvântul dat. Sunt convins că soluția cea mai bună pentru România este continuarea colaborării cu USR PLUS și menținerea coaliției de dreapta. Un guvern minoritar PNL, susținut tacit de PSD, este inacceptabil din punct de vedere politic!”, se arată într-un comunicat de presă transmis de deputatul Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș.
M.S.

Citește și Deputatul Adrian Miuțescu a semnat moțiunea “Forța Dreptei”, a președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole