Adrian Bughiu, director executiv adjunct Direcţia pentru Sport: „Într-o lună de zile am avut trei inundaţii la Sala Sporturilor la aceeaşi conductă”

de | 9.02.2017 13:35 | Sport

13 BughiuDe curând, a avut loc o nouă inundaţie la subsolul Sălii Sporturilor din Piteşti. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei şi totul în cele din urmă a fost în regulă. Problema însă este că acea conductă se poate sparge oricând având în vedere vechimea acesteia. Vizavi de acest aspect am vorbit cu Adrian Bughiu, directorul executiv adjunct de la Direcţia pentru Sport Argeş, instituţie care administrează sala.

Directorul Bughiu nu ne-a dat însă veşti bune: „Este vorba de conducta care se află la subsol, exact în dreptul pasarelei de acces. Aceasta este veche de când s-a construit Sala Sporturilor şi e normal să cedeze. În acest an s-a spart de trei ori şi de fiecare dată am chemat pompierii, care au fost prompţi şi ne-au ajutat de fiecare dată să evacuăm apa din subsol. Noi deocamdată nu avem buget pentru a înlocui această conductă şi cred că nici nu vom avea fonduri pentru această conductă. Obiectivul nostru este să o reparăm şi să achiziţionăm o motopompă cu care să evacuăm apa”.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii