Web Analytics

Adolescentă de 14 ani, împușcată în plină stradă cu un pistol tip airsoft

de | 7.06.2023 19:13 | Actualitate, Home

Un incident grav a fost înregistrat în noaptea de marți spre miercuri, în municipiul Râmnicu Sărat. O minoră de 14 ani a fost împușcată cu un pistol tip airsoft, în plină stradă. Din fericire, fata a scăpat doar cu răni superficiale, relatează realitateadebuzau.net.

Citește și: Accident cu trei mașini la Albota. Intervin pompierii

În noaptea de 6 spre 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 41 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, cu privire la faptul că fiica sa, o minoră de 14 ani, a fost rănită la nivelul feţei cu un pistol tip airsoft. Fata se afla alături de mai mulți prieteni pe stradă, mergând către casă, iar la un moment dat, lângă grupul în care se afla fata a oprit un autoturism.

Citește și: Sicriul medicului Frătoaica a fost înfăşurat în drapelul tricolor

Șoferul a încercat să intre în vorbă cu fata de 14 ani, dar cum fata nu a vrut să intre în discuție cu el, un alt tânăr, aflat în autoturism, ar fi utilizat pistolul pe motiv că minora ar fi refuzat să vorbească cu prietenul acestuia, împrejurare în care proiectilul pistolului i-ar fi provocat tinerei o leziune în zona feței. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.   

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *