Web Analytics

Sicriul medicului Frătoaica a fost înfăşurat în drapelul tricolor

de | 7.06.2023 14:08 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Pe internet au apărut și comentarii răutăcioase la adresa doctorului dispărut. De ce? „Pentru că așa suntem noi, neoameni!”

Medicul militar Gheorghe Frătoaica a fost condus marți, 6 iunie, pe ultimul drum de mulți colegi, medici și asistente. Cortegiul funerar s-a oprit la sediul Serviciului de Ambulanță Județean – în curtea căruia, în semn de omagiu, sirenele mașinilor au sunat îndelung – dar și la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș, instituția medicală unde cunoscutul doctor a lucrat peste 20 de ani și unde, printre altele, a fost și director medical, și manager.

La un moment dat, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost învelit în drapelul tricolor. Iar slujba de înmormântare, oficiată de trei preoți, a avut loc la biserica militară „Sfinții Mihail și Gavril” din incinta Unității Militare 01261 Pitești.
Părerea colegilor e că Gheorghe Frătoaica fost medicul care a onorat urgența, mergând până la extreme pentru a-și salva pacienții. Și, totuși, pe rețelele de socializare au apărut și comentarii răutăcioase la adresa doctorului plecat dintre noi. De ce? „Pentru că aşa suntem noi, neoameni! A fost un profesionist desăvârșit. L-am cunoscut și când era director medical; vorbea la fel de frumos cu toată lumea, fie că erau medici, asistenți, ori femei de serviciu. Te făcea să te simți un om respectat, un om chiar mai important decât el. Dumnezeu să-l odihnească!” – ne-a spus un cadru medical care a ținut să-i aducă un ultim omagiu fostului său coleg.

Citește și Estera Stămoiu, despre dr. Frătoaica: “S-a stins o viață dedicată salvării oamenilor”

Citește și Exclusiv! Dr. Frătoaica dezvăluie rezultatul anchetei epidemiologice de la Spitalul Judeţean: „Dr. Sârboiu s-a infectat de la nişte pacienţi cu dializă”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *