Web Analytics
scris luni, 22.01.2024

Adevărul despre acel bonus de ziua ta oferit de cazinourile online

Misteriosul bonus de ziua ta este inclus în oferta cazinourilor online! Iată adevărul!

Știai ca binecunoscutele cazinouri online oferă și bonusuri aniversare? Probabil nu, din moment ce acest aspect nu este de obicei discutat sau prezentat de platforme. Este, totuși, unul foarte real, de care poți beneficia și tu dacă știi ce trebuie să faci!

Adevărul despre acel bonus de ziua ta oferit de cazinourile online

Bonusul aniversar este practicat de foarte multe cazinouri online, dar puține îl au expus. Ca și jucător, tot ce trebuie să faci pentru a afla dacă bonusul este disponibil este să contactezi echipa de suport sau asistență clienți a cazinoului.

Există anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești, după cum vei afla în cele ce urmează, dar de regulă ți se va spune că ești eligibil și că acel bonus de ziua ta este automat atribuit la data trecută în documentele cu ajutorul cărora ți-ai confirmat contul de utilizator.

Care sunt condițiile pentru a obține bonusul de ziua ta?

După cum a fost menționat anterior, există câteva condiții care se aplică atunci când ți se verifică eligibilitatea pentru acest bonus. O primă condiție este verificarea contului tău, anume confirmarea faptului că ai peste 18 ani prin intermediul unui act de identitate.

Orice cazinou online renumit, cu reputație în industrie, va cere tuturor utilizatorilor să-și confirme identitatea în momentul creării unui cont sau înainte de a realiza o depunere.

O altă condiție posibilă are legătură cu activitatea ta în respectivul cazinou online. În funcție de cazinou, platforma poate cere să fi fost câteva luni activ pentru a fi eligibil pentru un bonus de ziua ta. Mai exact, în unele cazuri nu poți crea pur și simplu un cont nou fix de ziua ta de naștere pentru a primi un bonus, după care să nu mai interacționezi deloc cu cazinoul respectiv.

Citește și Fondul Monetar Internațional vine în România, în plin protest al fermierilor și transportatorilor

  • Unele cazinouri online au condiții stricte. De exemplu, unele cer înregistrarea manuală pentru acest bonus prin intermediul funcției de live chat.
  • Altele, pe lângă înregistrare manuală, cer ca utilizatorul să fi depus o anumită sumă de bani până în momentul înregistrării.
  • Totodată, este posibil ca platforma să solicite și prezența unei depuneri, indiferent de sumă, în zilele/săptămâna dinaintea înregistrării pentru bonusul aniversar.
  • Cel mai bine este să contactezi serviciul de asistență clienți – echipa îți va spune tot ce trebuie să știi despre bonusul aniversar.

Care poate fi bonusul de ziua ta oferit de cazinou?

Asemenea oricărui alt tip de bonus, există în mare trei lucruri care ți se pot oferi ca parte a unui bonus aniversar – fonduri gratuite pentru a juca, rotiri gratuite sau un bonus mai mare decât de obicei la depunere.

Astfel, poți primi fonduri gratuite pentru a le juca după bunul plac la aproape orice joc din catalogul cazinoului online. Acest bonus aniversar este foarte des întâlnit, fiind de regulă asociat și cu anumite condiții de pariere și de rulaj. Mai exact, nu este un bonus prin care să realizezi câștiguri majore, ci un bonus prin care să-ți sărbătorești ziua jucând jocurile preferate.

Apoi, rotirile gratuite sunt directe și la obiect. Primești un număr de rotiri gratuite pentru un anumit joc (sau pentru mai multe jocuri) pe care le poți folosi după bunul plac. Din nou, există posibilitatea ca anumite condiții de rulaj și pariere să se aplice.

Ultimul tip de bonus, anume un procent mai mare adăugat bonusului la depunere, vine de obicei alături de unul din celelalte două bonusuri. Procentul adițional nu este unul semnificativ, dar este de ajuns pentru a te face să simți că este cu adevărat ziua ta.

Citește și Gală de operă dedicată compozitorilor Mozart și Verdi, la Filarmonica Pitești

Oferă cazinourile online din România bonusuri aniversare?

Marea majoritatea a platformelor de acest tip din România oferă un bonus de ziua ta, chiar și cele mai cunoscute din industrie. Tot ce trebuie să faci este să întrebi!

De altfel, date fiind cerințele asociate unui astfel de bonus, este evident faptul că platformele vor dori să-și premieze jucătorii fideli. Dacă ai realizat depuneri în ultima perioadă și chiar te-ai distrat pe un cazinou online, întreabă și despre bonusul aniversar.

Pe lângă acesta, mai întreabă și despre planuri sau programe VIP pentru utilizatorii frecvenți. Este posibil să te califici și pentru acest lucru, mai ales dacă joci aproape săptămânal la cazinou.

Ultimul lucru pe care trebuie să-l știi este faptul că aceste cazinouri online oferă bonusuri și rulează promoții spectaculoase aproape în permanență. Prin urmare, nu strică niciodată să întrebi dacă te califici pentru un bonus de ziua ta sau chiar pentru un bonus bazat pe activitatea contului tău de utilizator.

Acesta este și motivul pentru care mereu ți se recomandă să fii responsabil și să interacționezi doar cu platforme care au chat live, 24 din 24. Indiferent de problemă sau cerință, trebuie să știi că ai o echipă dedicată de asistență clienți la dispoziția ta, care te poate ajuta cu plăcere!

Acum – dacă este ziua ta, nu mai sta pe gânduri! Interesează-te și află dacă poți primi un bonus pe care să-l folosești pentru a te distra la maximum!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *