Web Analytics

Actorul George Mihăiţă a dat sute de autografe la Zilele Topoloveniului

de | 26.06.2013 20:22 | Actualitate

# Primarul Boţârcă şi Consiliul Local au premiat performanţa la învăţătură şi fidelitatea în dragoste. Pe 18 și 19 iunie, orașul Topoloveni a sărbătorit 592 de ani de atestare documentară printr-o serie de manifestări culturale de ținută. Mai întâi, pe 18 iunie, au fost sărbătorite instituțiile de învățământ din oraș: Școala Gimnazială ”Nicolae Cristescu” și Liceul Teoretic ”Ion Mihalache”. În cadrul acestor manifestări, pe lângă spectacolele artistice pregătite și oferite de către elevii și profesorii instituțiilor respective, au fost premiați elevii olimpici la fazele locale, județene și naționale. În încheierea programului, tinerii au avut parte de un recital de zile mari cu Sylvie.
Pe 19 iunie, la Casa de Cultură “Pr. Ion Ionescu” (o gazdă impecabilă) din Topoloveni a fost proiectat filmul “ACCIDENT”. După terminarea filmului, primarul Gheorghiță Boțârcă, cel care a organizat ca la carte Zilele Orașului, a urcat pe scenă împreună cu protagoniștii filmului și i-am numit aici pe George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie din  București şi pe Dan Ivănesei, actor la Teatrul “Al. Davila” din Pitești. S-au depănat amintiri din timpul filmărilor de la pelicula realizată în 1976. După aceea, primarul i-a recompensat cu Diplome de Excelență și premii în bani pe elevii olimpici și pe profesorii lor coordonatori. Vi-i prezentăm și noi: Mărășoiu Radu (engleză) – prof. Ivașcu Gabriela, Ochea Gabriela – șah, echipa de handbal a Școlii Topoloveni – prof. Nicu Cristinel, Grigore Iuliana (latină) – prof. Anca Preoteasa, Arsene Carmen (cultură civică) – prof. Chiriac Adeline, Băniceru Claudia (cultură civică) – prof. Chiriac Adeline, Cârciumărescu Alexandra (franceză)- prof. Nedelcu Maria, Stănescu Alexandra (română) – prof. Fugulin Silvia, Preda Andrada (română) – prof. Zuluf Mironela, echipa de handbal a Liceului – prof. Arsene Constantin, Petrică Lavinia (franceză, engleză și română) – prof. Nedelcu Maria și prof. Anca Vlaicu.

Șase familii au primit diplome de fidelitate

Și, așa cum face spre lauda ei de mai mulți ani, Primăria Topoloveni a premiat nu numai excelența la învățătură, ci și fidelitatea în dragoste. Șase familii care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă au fost recompensate cu Diplome de Excelență și premii în bani. Vi-i prezentăm și noi pe campionii fidelității în căsnicie: Topală Larisa și Nicolae, Badea Elena și Ion, Nițu Ioana și Gheorghe, Petre Gheorghița și Nicolae, Ștefan Cecilia și Ion, Susu Maria și Neculae.  Acestora și publicului din sală le-a fost oferită cadou, cu autograf, cartea “Dramele Adolescenților” de George Mihăiță.
Denis Grigorescu

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii