Acţiune reuşită, cu peste 200 de participanţi. Tinerii din PSD Argeş au împădurit o zonă din Topoloveni, pe ploaie

de | 14.04.2022 12:55 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

De la cei mai tineri și entuziaști, la cei cu experiență politică, PSD Argeș a organizat duminică,10 aprilie, la Topoloveni, o acțiune de plantare de puieți de arbori în cadrul unei campanii naționale de împădurire de primăvară. Astfel, zona aleasă s-a îmbogățit cu puieți de stejar, gorun, stejar roșu, mălin, paltin, salcâm și molid.

„Circa 200 de voluntari social-democrați, în special din cadrul TSD Argeș, au participat la acțiune cu entuziasm, în ciuda vremii nefavorabile. Alături de voluntari au fost președintele TSD România, Mihai Alexandru Ghigiu, împreună cu staff-ul său, Ion Mînzînă – președinte al PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, parlamentarii de Argeș Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Cristina Stocheci, Aurel Bălășoiu, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, coordonator al TSD Argeș, împreună cu consilierul județean Cătălin Mîndroc și consilierul Andrei Grigore, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, dar și primarii din localitățile Topoloveni – Gheorghiță Boțârcă – gazda evenimentului, Călinești – Mihai Georgescu, Corbeni – Nicolae Dinică, Rociu – Victor Bălășoiu și Budeasa – Nicolae Rachieru, precum și consilieri județeni. Astfel de acțiuni vor continua și în alte zone ale județului Argeș”, anunță PSD Argeș.

Citește și Acțiune de plantare la Mioveni!

Citește și Preşcolarii de la o grădiniţă din Ştefăneşti au plantat 100 de puieţi de stejar şi plută la Mioveni

Citește și PSD Argeș și voluntarii, acțiune de ecologizare la Câmpulung


Acest articol este despre: impadurire,plantare copaci,psd arges,tsd arges

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed