Web Analytics
scris vineri, 30.04.2021

Acțiune de suflet în sudul județului organizată de deputatul PSD Aurel Bălășoiu

În Săptămâna Mare, deputatul PSD Argeș, Aurel Bălășoiu, a demarat o acțiune de suflet în mai multe localități din sudul județului acolo unde a oferit cadouri consistente oamenilor sărmani.
„Oamenii au nevoie de exemple pozitive din partea noastră. Prin intermediul asociației umanitare înființate am luat legătura cu primăriile Teiu, Negrași, Mozăceni, Slobozia, Ștefan cel Mare și Rociu,  cărora le-am transmis în scris să identifice fiecare câte un număr de 4 familii sărmane, care au nevoie de sprijin. Astfel, am oferit o picătură de speranță, dar și bucurie unui număr de 24 de familii cu posibilități materiale restrânse și ajutor unei biserici în vederea achiziției și montării unei instalații de încălzire, valoarea totală ridicându-se la suma totală de 30.000 lei.
În viitor, aceste acțiuni caritabile vor continua în toate comunele din județul Argeș, pentru a veni în sprijinul familiilor defavorizate, care se confruntă cu situații materiale precare.
Dacă vă doriți o comunitate mai bună, asumați-vă faptele bune pe care le faceți! Vorbiți despre binele pe care îl dăruiți! Nu țineți ascunsă lumina, pentru că în lipsa ei ne podidește întunericul!
În lupta dintre bine și rău, răul nu va ezita să îmbrace hainele binelui.
Oamenii au nevoie de exemple și noi le putem oferi.
Trebuie să fim generoși până la capăt și să dăm celor din jur oportunitatea de a învăța de la noi!” a explicat parlamentarul.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită