Acțiune de ecologizare în Pitești, zonele Balotești, Grigorești și pădurea Trivale

de | 22.10.2021 18:19 | Actualitate, Home

Miercuri, 20 octombrie, a avut loc o acțiune de ecologizare în Pitești, în zonele Balotești, Grigorești și pădurea Trivale, organizată de OMV Petrom Argeș cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, prin Salpitflor Green și Salubritate 2000 SA.

Voluntariatul este parte importantă a programelor de implicare în comunitate ale OMV Petrom. Prin proiectele special dedicate voluntariatului, compania încurajează implicarea socială a angajaților, le pune la dispoziție mijloacele necesare pentru a se dedica cauzelor în care cred și le oferă posibilitatea de a contribui la dezvoltarea unei societăți responsabile fiind un exemplu de urmat.

 

Citește și Argeș: Comercializare și transport ilegal de material lemnos

 

Primăria Municipiului Pitești a pus la dispoziție două buldoexcavatoare și două camioane cu benă pentru strângerea celor 13.500 kg de deșeuri adunate în urma acțiunii de voluntariat. Angajați ai societăților Salpitflor Green și Salubritate 2000 SA au ajutat în această campanie desfășurată sub deviza ”Și nouă ne pasă de mediu!”.

Edilul Cristian Gentea a mers personal să-i felicite pe voluntari pentru acțiune: ,”Sunt convins că mulți concetățeni vor fi nu numai încântați, ci și motivați să propună astfel de acțiuni comunitare. Vom susține și promova toate activitățile de implicare ale cetățenilor”.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: ecologizare,pitesti

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...