Web Analytics

Acțiune de amploare pentru siguranța rutieră în Argeș

de | 14.07.2021 17:25 | Actualitate

În ziua de 14 iulie a.c., pe raza întregului județ, poliţiştii Serviciului Rutier Argeș şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au acționat, împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Direcției Rutiere, Brigăzii Autostrăzi, Inspectoratelor Județene de Poliție Brașov, Dâmbovița, Olt, Teleorman și Vâlcea, pe drumurile din zona principalelor municipii și orașe din județul Argeș, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Citește și Protest spontan la uzina Dacia. Sute de angajați au refuzat să mai muncească

 

Cei aproape 70 de polițiști implicați au aplicat peste 530 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, 350 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 17 premise de conducere și au fost ridicate 21 de certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor depășește suma de 120.000 de lei.

La acțiunea din municipiul Pitești au participat și ofițeri de prevenire din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș, care au desfășurat activități cu caracter preventiv în cadrul campaniei naționale de promovare a integrității ”M.A.I. etic, M.A.I. integru”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii