Web Analytics
scris joi, 18.04.2024

Accident între un autocar plin cu români și un TIR, în Italia

Un autocar cu români a fost implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano. Traficul a fost blocat. Potrivit publicațiilor locale, șoferul camionului a fost rănit în urma impactului puternic.

Accident între un autocar plin cu români și un TIR, în Italia

Citește și: Bucăţi de sticlă, descoperite într-un borcan cu zacuscă produsă în România

Totul s-a întâmplat când camionul a lovit violent autocarul care ieșea din zona rezervată mijloacelor de transport public. Echipajele medicale au intervenit imediat, stabilizând șoferul și transportându-l la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului San Giovanni Bosco. Din fericire, starea sa nu este considerată gravă. Potrivit presei italiene, bilanțul ar fi putut fi mult mai grav, dar pasagerii autocarului au scăpat nevătămați în ciuda impactului violent. Traficul pe autostrada A4 a fost complet blocat din cauza accidentului, camionul pierzând o parte din încărcătură, obiecte din plastic, care au căzut pe carosabil.

Citește și: Proces amânat în cazul Vlad Pascu; judecătoarea a formulat cerere de abţinere

Autoritățile au depus eforturi îndelungate pentru a curăța șoseaua, a îndepărta vehiculele implicate și a asigura transportul pasagerilor autocarului cu un alt mijloc de transport. Investigațiile privind acest accident au fost preluate de poliția rutieră din Novara, potrivit torinocronaca.it.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *