Web Analytics

Accident grav în Argeș. Un tânăr a lovit un stâlp și a ajuns cu mașina în canal

de | 24.03.2022 09:07 | Actualitate

În noaptea de 23 spre 24 martie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la un accident rutier petrecut pe raza localității Micești, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, după care a căzut într-un canal betonat.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din comuna Micești, care conducea un autoturism pe DJ 740, pe raza localității de domiciliu, din direcția Mărăcineni spre Micești, care nu posedă permis de conducere, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, în urma coliziunii fiind proiectat într-un canal betonat.

Citește și:Accident grav la Mihăești! O persoană a ajuns la spital

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost rănit, fiind preluat de un echipaje medical în stare de inconștiență.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii