Web Analytics
scris miercuri, 23.06.2021

ACCIDENT CU TREI MAȘINI ÎN APROPIEREA CIMITIRULUI SFÂNTUL GHEORGHE DIN PITEȘTI

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în zona Unității Militare de Tancuri din apropierea Cimitirului Sf. Gheorghe.

ACCIDENT CU TREI MAȘINI ÎN APROPIEREA CIMITIRULUI SFÂNTUL GHEORGHE DIN PITEȘTI

Din primele informații, se pare că un șofer nu a păstrat distanța regulamentară, iar într-o clipă de neatenție a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa. Un alt șofer nu a mai putut evita accidentul și s-a oprit în mașina șoferului vinovat. Din fericire, în urma impactului dintre cele trei autoturisme nu a fost rănit nimeni.

 

În schimb, în aceste momente, traficul se desfășoară cu greutate pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de pe panta care urcă spre cartierul Trivale și Stadionul Municipal Nicolae Dobrin.

La fața locului au intervenit pompierii cu un echipaj SMURD pentru a asigura îngrijirile medicale în caz de nevoie.

De asemenea, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru demararea cercetărilor în urma cărora se vor stabili cauzele exacte ale accidentului.

 

foto: ilustrativ

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...