ACCIDENT CU TREI MAȘINI ÎN APROPIEREA CIMITIRULUI SFÂNTUL GHEORGHE DIN PITEȘTI

de | 23.06.2021 16:25 | Actualitate, Politica si Administratie

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în zona Unității Militare de Tancuri din apropierea Cimitirului Sf. Gheorghe.

Din primele informații, se pare că un șofer nu a păstrat distanța regulamentară, iar într-o clipă de neatenție a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa. Un alt șofer nu a mai putut evita accidentul și s-a oprit în mașina șoferului vinovat. Din fericire, în urma impactului dintre cele trei autoturisme nu a fost rănit nimeni.

 

În schimb, în aceste momente, traficul se desfășoară cu greutate pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de pe panta care urcă spre cartierul Trivale și Stadionul Municipal Nicolae Dobrin.

La fața locului au intervenit pompierii cu un echipaj SMURD pentru a asigura îngrijirile medicale în caz de nevoie.

De asemenea, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru demararea cercetărilor în urma cărora se vor stabili cauzele exacte ale accidentului.

 

foto: ilustrativ

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii