Web Analytics
scris miercuri, 19.06.2024

Accident ciudat. A murit la 23 de ani, în plină ascensiune

Emil Octavian Petac a murit la doar 23 de ani, după ce s-a înfipt cu mașina într-un Tir parcat pe autostrada A1, între Sibiu și Sebeș. Din păcate, echipajele medicale nu au mai putut să îl salveze.

Accident ciudat. A murit la 23 de ani,  în plină ascensiune

Accidentul cumplit a avut loc, noaptea trecută. Emil a murit pe loc, fără să aibă vreo șansă de a fi salvat. Acesta era singur în mașină, în momentul impactului.

La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 01.32, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Autostrăzi au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A1, km 297, sensul de mers Sibiu-Sebeș. Un autovehicul ar fi intrat în coliziune cu un autocamion care se afla parcat regulamentar”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Este vorba despre un tânăr artist de muzică underground, cunoscut sub numele de Petacmcx. 

Tânărul artist îşi lansase primul album intitulat „Transcendent” în vara anului trecut, iar de atunci a colaborat cu alte nume sonore din lumea hip-hop, printre care: Faust, Dascalu, Ussobi, şi Morpho.

Citește și Accident în Argeș, la Dragoslavele. Cu un picior fracturat, dus la spital

Emil este originar din Hunedoara, pe Instagram avea 2.000 de urmăritori, iar pe canalul de Youtube avea puţin peste 1.000 de abonaţi. Din nefericire, noapte trecută destinul tânărului artist a fost curmat brusc după ce s-a înfipt cu maşina în spatele unui TIR parcat pe autostrada A1, între Sibiu-Sebeş, iar salvatorii nu au mai putut face nimic pentru el. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită