Web Analytics

Accident în Argeș. A pierdut controlul mașinii și a intrat într-un autoturism parcat

de | 24.01.2021 14:46 | Actualitate

Accident rutier ușor în localitatea Țițești. Un bărbat a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a intrat într-o mașina parcată. În urma coliziunii, cele două persoane din autoturismul staționat au fost rănite ușor.

 

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că, un bărbat de 30 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, în împrejurări care urmează a fi stabilite, și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat, în care se aflau o femeie de 33 de ani, din Mioveni și un adolescent de 15 ani”, transmite IPJ Argeș.

Citește și Continuă acțiunile angajaților MAI pentru verificarea măsurilor luate de autorități în contextul pandemiei COVID-19


Șoferul primului autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii