Web Analytics

A opta victorie pentru echipa de baschet a Piteștiului care a urcat pe locul 3 al clasamentului

de | 7.12.2021 19:04 | Actualitate, Sport

În ultimul meci al etapei a 10-a a Ligii de Baschet Masculin, BCM U Pitești s-a impus în deplasarea de la București cu Dinamo, scor 84-72. Este a 8-a victorie pentru formația alb-violetă, care a urcat pe locul 3 al clasamentului, după CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca.

Nu cu mult timp în urmă, Tudor Costescu și Hristu Șapera se confruntau din postura de antrenori ai celor două echipe, numai că fiecare stătea pe cealaltă bancă decât cea din prezent. Ca tehnician al lui Argeșului, Costescu nu a pierdut niciodată în fața lui Șapera, și nu a făcut-o nici de această dată. Ba, mai mult, absolut niciodată pe parcursul celor 40 de minute de joc nu s-a pus problema învingătoarei, Argeșul conducând pe tabela de marcaj cap-coadă.

Citește și Câștigătorul Concursului de vioară de la Festivalul Enescu, solist la Filarmonica Pitești

Cu internaționalii Măciucă și Gheorghe menajați, alb-violeții au avut alte două piese de bază care au strălucit: finlandezul Seppala și americanul Fitzpatrick. Ultimul s-a aflat la cel mai bun meci al său în tricoul lui Argeșului, fiind foarte aproape de un double-double meritat, dar s-a consolat cu un indice de eficacitate foarte bun, +26! Double-double a reușit însă același Nikola Jevtovic, 11 puncte și 10 recuperări.

Victorie așadar fără emoții și formația piteșteană se pregătește de un nou succes, de data aceasta pe teren propriu, duminică, 12 decembrie, de la ora 18:00, contra CS Municipal Tg. Jiu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii