Web Analytics

A murit mama doctorului Dan Manu. „Odihnă veșnică, în pace și liniște!”

de | 28.03.2024 13:34 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Mama doctorului Dan Manu, fost președinte al Consiliului Județean Argeș, s-a stins din viață joi, 28 martie. Fiul ei a transmis pe Facebook un mesaj tulburător.

Astăzi mama mea, Ionica Manu, a plecat către ceruri, lăsând în inima mea o mare durere. Ea a fost cea care m-a susținut în tot ceea ce mi-am propus să realizez și necondiționat mi-a dat toată dragostea ei.

Odihnă veșnică, în pace și liniște!” – a scris Dan Manu pe pagina sa de Facebook, adăugând că trupul neînsuflețit va fi depus la Berevoești, în satul Mănești, înmormântarea fiind programată sâmbată, 30 martie.

Citește și: Sindicatul Autoturisme Dacia a organizat o întâlnire privind egalitatea de şanse şi campania de screening mamar

Pierderea unei persoane dragi este, fără îndoială, una dintre cele mai triste și emoționante încercări ale vieții, cu atât mai mult atunci când este vorba de mama.

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că mama domnului doctor Dan Manu, fost președinte al Consiliului Județean Argeș, a plecat pentru totdeauna. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere!” – a transmis conducerea Consiliului Județean Argeș.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *