Web Analytics

A murit Ion Dobrinoiu, fost șef al Direcției Silvice Argeș

de | 22.07.2023 12:03 | Actualitate, Home

Ion Dobrinoiu („Nae” – pentru apropiați), fostul șef al Direcției Silvice Argeș s-a stins din viață. Ion Dobrinoiu este cunoscut atât în Câmpulung, cât și în Piteşti şi în județul Dâmboviţa, după funcţiile pe care le-a deţinut în regimul silvic. Locuia în casa din comuna Văleni, județul Dâmbovița. A fost mulţi ani şef de ocol atât în Câmpulung, oraşul de la poalele Mateiaşului, cât şi în Pitești, reşedinţa judeţului Argeş.

Citește și: AUR îşi lansează sâmbătă seară lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024


A fost socrul judecătorului Radu Daniel de la Curtea de Apel Pitești. Încă o notă tristă, în anul 2021 Diana, soția judecătorului și fiica lui Ion Dobrinoiu, a încetat din viață în mod fulgerător. Diana Radu lucra ca judecător la Secția Civilă a Tribunalului Argeș – litigii de muncă.

Citește și: Părinții a doi elevi, obligați să plătească 30.000 de lei unei profesoare. Aceasta a fost ironizată de copii pe rețelele sociale

A avut o îndelungată carieră în domeniul silvic, în care a deținut încă dinainte de 1989 funcții importante de conducere. A fost la un moment dat Șef Ocol Silvic Rucăr, apoi Director la Direcția Silvică Argeș.

Slujba de înmormântare va avea loc la biserica Sf. Dumitru, cartier Găvana 3, luni 24 iulie, ora 11.00!

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *