Web Analytics

A murit criminalul de la Stoenești, cel care a ucis vânzătoarea unui magazin cu mai multe lovituri de cuțit. Bărbatul se afla în închisoare

de | 13.06.2022 09:23 | Actualitate

A murit Constantin Bragă, criminalul de la Stoenești, care în anul 2016, a ucis vânzătoarea unui magazin prin 27 de lovituri de cuțit. Bărbatul era condamnat la închisoare pe viață. Potrivit surselor noastre, se pare că bărbatul s-ar fi sinucis.

Vă reamintim că în aprilie, 2016, Gladiola Vătăşescu, de 48 de ani, vânzătoare la un magazin din satul Coteneşti, comuna Stoeneşti, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit la serviciu de către Constantin Bragă, care lucra la magazin ca muncitor necalificat şi făcuse o mare pasiune pentru ea.  DETALII AICI .

În trecut bărbatul, fusese condamnat la 17 ani de închisoare tot pentru viol și tâlhărie.

Citește și: 130 de persoane verificate privind consumul de droguri, într-un club din Budeasa

Judecătorii au decis să-l condamne la detenție pe viață, iar în tot acest timp ucigașul Constantin Bragă a încercat să le arate că ar avea probleme psihice și că nu a avut discernământ la momentul faptei. Acum, la șase ani de la crimă, aflat în închisoare, Constantin Bragă a decis să-și pună capăt zilelor, scrie spynews.ro.

”Recunosc că am omorât-o, dar nu regret”, declara criminalul la momentul respectiv.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *