Web Analytics

A început monitorizarea aeriană a șantierelor

de | 9.08.2022 09:45 | Actualitate, Home

A început monitorizarea aeriană a șantierelor, iar zborurile de supraveghere se vor desfășura periodic, în toate zonele, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
„A început monitorizarea aeriană a șantierelor, obiectiv pe care mi l-am asumat încă de la preluarea mandatului! În perioada 11-15 iulie mai multe aeronave au survolat și au cules date din următoarele șantiere în lucru: Centura București (DNCB), Autostrada de Centură București (A0), Centura Giurgiu, Drumul expres Craiova-Pitești, Autostrada Sibiu-Pitești, secțiunea 5.
Toate datele captate au fost procesate în laborator pentru a realiza ortofotoplanuri, modele digitale de suprafață și modele tridimensionale. În baza acestor misiuni de zbor se realizează inclusiv o radiografie a mobilizării din cadrul șantierelor!

Citește și: Drum Expres Craiova-Pitești: Șantierul pe lotul 4 se deschide în această vară

De exemplu, în data de 15.07.2022, la momentul zborului, pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești au fost identificate următoarele: 226 muncitori, 164 autobasculante, 22 betoniere, 24 macarale, 3 nacele, 88 buldoexcavatoare, 38 compactoare, 3 utilaje de forare, 3 utilaje de asfaltare.
Aceste zboruri de supraveghere a șantierelor se vor desfășura periodic, în toate zonele”, a anunțat Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.
Foto: Facebook Sorin Grindeanu

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *