Web Analytics

A început demolarea stadionului din Trivale. Piteştenii şi-au luat bucăţi din peretele unei peluze, dar şi scaune din tribune

de | 17.09.2023 20:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Moment istoric în seara zilei de duminică, 17 septembrie, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti.

După ultimele jocuri demonstrative susţinute pe gazon de copiii de la FC Argeş, dar şi după o ceremonie emoţionantă în care primarul Cristian Gentea şi Gica Dobrin i-au premiat pe aceşti juniori, dar şi pe fostele glorii ale echipei din Trivale, nocturna a fost stinsă, iar spectatorii au intrat pe teren ca să asiste la evenimentul mult anunţat.

Citeşte şi: Povestea stadionului din Pitești care se demolează. „Mergeai de la 9 dimineața, iar meciul începea la 17. Să ocupi loc”

În mod simbolic, un utilaj dotat cu pickamer a început să spargă peretele unei peluze, oamenii fiind invitaţi să-şi ia acasă, ca amintire, bucăţi din spărturile de beton. Totul s-a petrecut în momentul în care galeria FC Argeş a aprins torţe roşii şi fumigene, pe fondul scandărilor puternice „Ar-ge-şul!”, „Ar-ge-şul!”.

Oamenii n-au adunat, însă, de pe jos doar astfel de amintiri, ci unii au început să smulgă scaune de la tribuna I pentru a pleca acasă cu ele. Vom reveni.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *