A furat peste 50.000 de lei dintr-o locuință. Bărbatul a fost reținut

de | 8.04.2022 13:33 | Actualitate, Home

Polițiștii au reușit identificarea, în aceeași zi în care au fost sesizați, a unui bărbat bănuit de furtul a peste 50.000 de lei dintr-o locuință.
Prejudiciul a fost recuperat aproape integral, iar bărbatul în cauză a fost reținut.
În ziua de 07 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au fost sesizați cu privire la faptul că în perioada 17 martie – 06 aprilie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras din locuința sa, de pe raza aceleiași localități, suma de 51.000 de lei.

Citește și:Argeș. Minoră dispărută! A plecat de la școală

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, conform art. 229 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

În urma activităților de cercetare și investigare, polițiștii au identificat un bărbat de 38 de ani, din Rucăr, bănuit de săvârșirea faptei.

Totodată, în urma activităților desfășurate, prejudiciul a fost recuperat în cea mai mare parte.

Citește și:Poliţia de Frontieră: 9.165 de cetăţeni ucraineni au intrat, joi, în România

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acest articol este despre: barbat retinut,prejudiciu

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed