Argeș. Minoră dispărută! A plecat de la școală

de | 8.04.2022 12:25 | Actualitate, Home

Pe 7 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că OLTEANU ANDREEA DANIELA, de 17 de ani, a plecat în mod voluntar de la orele de curs, din Topoloveni, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,65 m, păr castaniu, purtat lung pe spate, ochi verzi, constituție astenică, greutate 65 kg, fără semne particulare.

Citește și:Minoră dispărută din Pitești

Vestimentație la momentul plecării: jeans de culoare neagră, hanorac deschis la culoare, încălțăminte sport de culoare gri.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni desfășoară activități specifice pentru identificarea acesteia, însă până în prezent, persoana nu a fost găsită.

Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, telefon 0248 666 550.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed