Web Analytics

A fost sesizat Avocatului Poporului în cazul elevei bătute de la Liceul Ştefăneşti

de | 16.12.2022 10:40 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Manuela Mija (foto), mama fetei de la Liceul tehnologic „Dinu Brătianu” din Ștefănești, fata care a fost bătută de o altă elevă în timpul unei deplasări pe un proiect Erasmus + în Polonia, s-a adresat și Instituției Avocatul Poporului, către care a înaintat o petiție. După cum se știe, femeia a relatat către conducerea școlii, către ISJ Argeș, dar și la Ministerul Educației toate neregulile care s-au întâmplat în timpul deplasării pe proiectul Erasmus.

Este vorba despre faptul că elevii au băut și au intrat în magazine de etnobotanice, ca urmare a faptului că nu au fost supravegheați de profesorii însoțitori decât doar… atunci când i-au însoțit la băut shot-uri de vodkă(!). De asemenea, mama a mai reclamat că, în Polonia, copiii au făcut foamea, iar bonurile pentru toate cumpărăturile din bani personali le-au fost cerute de profesoara responsabilă cu proiectul. Semnalele mamei nu s-au soldat cu o reacție corespunzătoare din partea autorităților, care s-au mulțumit cu răspunsul distorsionat al celor incriminați. Petiția a fost înregistrată de Avocatul Poporului și, potrivit unui răspuns primit de mamă, urmează a fi repartizată pentru soluționare. Pe de altă parte, și Administrația Prezidențială se interesează de caz, așa că, în curând, am putea asista la o nouă turnură a situației.

Citește și Răspuns cu erori al IŞJ Argeş dat Ministerului Educaţiei referitor la eleva agresată în Polonia. Mama indignată: „Ce au cercetat, că habar nu au?!”

Citește și Iohannis a aflat că, în Polonia, elevii lăsaţi nesupravegheaţi au furat, au băut vodkă şi au „intrat” în magazinele de etnobotanice

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *