Web Analytics
scris luni, 26.12.2022

A fost aprobat Cardul de Energie pentru românii care vor primi 1.400 lei pentru facturi în 2023

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a aprobat Cardul de Energie pentru acordarea ajutoarelor de 1.4000 de lei pe an pentru facturi persoanelor vulnerabile. Iată cum vor fi acordare ajutoarele pentru compensarea prețurilor la energie.

A fost aprobat Cardul de Energie pentru românii care vor primi 1.400 lei pentru facturi în 2023

Citește și: O femeie și-a pierdut viața în prima zi de Crăciun. Femeia se întorcea de la tămâiat

MIPE a încheiat Convenţia în baza căreia CN Poşta Română va asigura serviciile de emitere a cardurilor de energie, a certificatelor de validare a datoriilor la asociaţia de proprietari/locatari. CN Poşta Română va asigura distribuirea şi încărcarea cardurilor, dar şi efectuarea plăţilor prin mandat poştal pentru compensarea preţurilor la energie”, se arată în comunicatul MIPE.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a aprobat prin Ordin modelul cardului de energie, pentru acordarea ajutoarelor de 1.400 de lei pe an persoanelor vulnerabile.

Cardul de energie oferă dreptul beneficiarului să facă plăți prin serviciul de mandat poștal asigurate de CN Poșta Română SA, pentru decontarea datoriilor curente și/sau restante pe care acesta le are către furnizorii de energie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *