Web Analytics

Arbitrul de Liga I, Cătălin Popa, noul director de la CSM Piteşti: „Nu am nicio problemă să fiu arbitru de Liga I şi director al CSM”

de | 11.07.2019 13:35 | Sport

# Care sunt motivele pentru care ai ales o astfel de funcție și anume pe cea de director la CSM Pitești?
– Am știut din primul moment că nu este un lucru facil acela de a conduce un club cu pretenții și cu rezultate notabile, așa cum este CSM Pitești! Motivul principal este acela că mi-am dorit tot timpul să creez mediul propice pentru performanță și am simțit de la început că la CSM Pitești se poate!
# Am înțeles că ai fost numit pe această funcție. Care a fost conjunctura?
– CSM Pitești este un club care aparține de Ministerul Tineretului și Sportului și, în consecință, ordinul de numire a sosit pe adresa CSM, semnat de domnul ministru Constantin Bogdan Matei. Conjunctura a fost una favorabilă pentru mine, în sensul că postul, din câte am înțeles, devenise vacant și mi s-a propus această funcție, având în vedere experiența pe care o am în sport!
# Să înțelegem că peste 6 luni vei participa și la concurs pe această funcție?
– În momentul în care postul se va scoate la concurs, cu siguranță am să particip pentru ocuparea acestui post!
# Cum se împacă noua funcție cu calitatea de arbitru de Liga I?
– Sunt două activități care se împacă foarte bine! Ambele activități sunt în acest moment la un nivel foarte înalt de performanță și vă asigur că vor fi în continuă creștere! Nu am nicio problemă să fiu arbitru de Liga I şi director al CSM!

„Am să mă dedic în totalitate în vederea creșterii performanțelor acestui club”

# Ce planuri ai pentru CSM Pitești?
– Am găsit la CSM Pitești un grup de antrenori și de sportivi remarcabili și sunt convins că împreună putem forma o echipă care să obțină rezultate remarcabile atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Obiectivele principale sunt acelea de a descoperi talente, de a găsi metode pentru a motiva sportivii și de a ne bucura de rezultatele campionilor noștri!
# Cu fostul director Gheorghe Dinu ai vorbit? Ce ți-a transmis după numire? Ți-a dat vreun sfat?
– Da! Sigur! Am vorbit cu domnul Dinu chiar în ziua în care a început mandatul meu de director al Clubului Sportiv Municipal Pitești. Ne-am întâlnit la club în dimineața zilei de 5 iulie și mi-a prezentat o parte din colectivul CSM Pitești și mi-a urat succes! Ca și sfat mi-a spus să am grijă de acest club, că este un club important în România! Pe această cale aș dori să îi mulțumesc și să-l felicit pe domnul Dinu pentru întreaga activitate și pentru rezultatele remarcabile pe care le-a avut clubul pe parcursul întregii perioade în care dânsul a condus acest club!
# Ce mesaj ai pentru angajații Clubului Sportiv Municipal Pitești și pentru iubitorii sportului din Pitești în general?
– Cu angajații CSM am avut deja o scurtă ședința în prima zi a mea la club, în cadrul căreia am comunicat că alături de ei vom duce mai departe imaginea bună pe care o are clubul la nivel național și internațional și o să muncim să îmbunătățim performanțele, motiv pentru care le-am cerut să fie la fel de dedicați muncii cu sportivii ca și până acum. Oamenilor de sport din Pitești le transmit că am să fac tot ce îmi stă în putere și am să mă dedic în totalitate în vederea creșterii performanțelor acestui club și în asigurarea unui climat propice de performanță sportivilor noștri, pentru a ne putea bucura împreună de rezultatele obținute de aceștia în toate competițiile la care participă!

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii