Web Analytics

”Un singur jucător a fost chemat la confruntarea cu prostituatele”

de | 24.05.2012 10:49 | Sport

# Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, despre  Scandalul ”Fotbalişti la curve”.

# Dle președinte, cum comentați acum, la rece, scandalul în care patru dintre fotbaliștii galben-verzi sunt suspectați că au mers la prostituate?
– În primul rând vreau să vă spun că, în afară de ce s-a publicat în presă, nu știu mai multe lucruri. Iar asta pentru că cei de la Poliție ne-au spus că există o anchetă în derulare și nu ne pot da niciun fel de informații. Din discuția cu dânșii,  n-am aflat nici dacă e vorba de un fotbalist, de patru sau chiar de opt, după cum s-a speculat. Singurul lucru pe care vi-l pot spune este acela că un singur jucător a fost chemat la audieri, iar acesta este Radu Barbu. A fost pus la niște confruntări, nu a fost recunoscut de fete și nici el nu a recunoscut vreuna dintre ele.
# Dvs ați vorbit cu fotbaliștii în cauză pe această temă?
– Da, am vorbit cu ei. Mi-au spus că o să dea în judecată presa care a scris astfel de lucruri. Mi-au spus că nu este adevărat nimic!
# Totuși, informațiile vin de la organe competente…
– Probabil că un sâmbure de adevăr există. Rămâne de văzut cine va avea dreptate. Vom aștepta rezultatele anchetei respective.
# Bun, pe fondul acestui scandal, dar și din cauza rezultatelor dezastruoase ale echipei, primarul Ion Georgescu a anunțat deja că va desființa CS Mioveni. Ce ne puteți spune dvs despre acest aspect?
– Nu decid eu, dacă va fi sau nu desființată echipa. Există un consiliu director, o adunare generală care va hotărâ acest aspect. Eu mă voi supune hotărârii adunării generale.
# Dl primar a mai spus că, dacă veți continua în această formulă și în liga secundă, nu vă va mai lăsa să jucați la Mioveni…
– Cert e că, fără ajutorul Consiliului Local și al Primăriei Mioveni, noi nu putem ține această echipă. Eu sunt delegat din partea Consiliului Local Mioveni și nu pot face decât ceea ce hotărăște Consiliul Local.
# Bun, spuneți-ne când se va lua o decizie în Consiliul Local?
– Cu siguranță că după încheierea campionatului.
# După părerea dvs, ce șanse mai sunt să continuați cu CS Mioveni în liga secundă?
– Depinde foarte mult de rezilierea contractelor cu jucătorii, adică în funcție de termenii de reziliere.
# E posibil să avem o echipă a Mioveniului în Liga a IV-a, iar actuala  formație să se desființeze?
– Dacă primarul Georgescu a spus acest lucru, iar domnia sa este persoana cea mai îndreptățită să spună asta, atunci există această posibilitate. Deci există un sâmbure de adevăr! Este posibil ca CS Mioveni să fie desființată după terminarea campionatului. Dacă va rămâne fără susținere în Consiliul Local și dacă nu va veni cineva cu bani, CS Mioveni se va desființa.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii