Web Analytics
scris miercuri, 16.05.2018

Accidente rutiere cu victime în Pitești și Morărești

moraresti pitÎn ziua de 15 mai 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe evenimente.

Accidente rutiere cu victime în Pitești și Morărești

Echipajele SMURD au intervenit la 27 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Pictor Nicolae Grigorescu, la un pacient de 16 ani, care acuza dureri la membrul inferior drept, în urma unui accident rutier. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.

De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Morărești, la un pacient de 50 de ani, care prezenta contuzie toracică și contuzie nazală, în urma unui accident rutier între două autoturisme. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

M.I.

Distribuie!

0 Comentarii