Web Analytics
scris duminică, 26.05.2024

Argeş. Ai tractor, dar n-ai permis, ieşi la drum, eşti ca şi prins!

Vineri, 24 mai, polițiștilor din cadrul Secției Rurale Rociu au surprins în trafic, adică la drum, un tânăr în vârstă de 21 de ani, care – ce credeţi? – nu luase în calcul o astfel de întâlnire rutieră…

Argeş. Ai tractor, dar n-ai permis, ieşi la drum, eşti ca şi prins!

Păi, de ce? – poate vă veţi întreba. Fiindcă el conducea un tractor, pe DJ 659, pe raza comunei Mozăceni, dar nu trebuia să facă acest lucru.

Potrivit Biroului de presă al IPJ argeş, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că tractorul nu este înmatriculat, iar tânărul de la volan – hopa! – nu figurează ca deținător de permis de conducere.

De asemenea, conform sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, anterior, tractorul ar fi fost condus și de alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Șelaru, județul Dâmbovița.

Cu alte cuvinte, tractorul era disponibil pentru… încercări pe drumuri judeţene, dacă putem spune aşa.

Urmarea: în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 334 și 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Distribuie!

4 Comentarii

  1. Jmecherii fac legi prostii se împiedica de ele

    Răspuns
  2. Până acum se putea, acum că sa vezi nu se mai poate ieși 10 metri că ucizi găini și gâște că în sate nu sunt oameni.Tractorul este pentru câmp,iar ei îl pun că rutier,și vor ITP la el, șmecherii.

    Răspuns
  3. Și ce dacă nu avea permis???pe maidan poate sa se antreneze… poliția rutieră are mulți proști și analfabeți și totuși ies la stradă cu tupeu…sa sperăm că după alegeri se v a face o epurare în rândul acestor derbedei in uniformă….și primul care v a plăti pt abuzurile comise sa fie marele gangster Predoiu

    Răspuns
  4. Ok dar nu spune presa că de pe urma acelor tractoare trăim toți care fac agricultură, dar șmecheri drogați nui vede nimeni, doar sunt relați.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită